Over de workshop ‘Natuurlijk Voeden’ 20 januari 2018 scheef Marie-Lene het volgende:

“Mijn kennis over gezond eten is een stuk groter geworden. Lilian geeft aan waar je op moet letten bij wat je koopt en hoe je het klaarmaakt en dan ook nog met tips over tijdstippen en wat je kunt eten in drukke tijden. Lilian legt uit wat de effecten zijn van natuurlijke voeding op een leuke inspirerende manier. Bovendien krijg je tips over lekkere gerechten die ze zelf heeft gemaak en die we als lunch mochten opeten. Een aanrader!”

IT’S ALL ABOUT TASTE
PROEVERIJ MET SMAKEN VANUIT DE NATUURVOEDING

Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden en smaken van bijvoorbeeld granen, zeewier, superfoods en sojaproducten? Maak in een paar uurtjes op een speelse en actieve manier kennis met de smaken van de Natuurvoedingskeuken. Direct door jou te integreren in je dagelijkse kookkunsten. Inspiratie gegarandeerd!

Praktisch
Datum: vrijdagavond 23 november 2018
Tijdstip: aanvang 19.30 uur tot 22.00 uur. De deur is open vanaf 19.00 uur
Locatie: Reiki Centrum zijn, Johannes Campuijsstraat 150-152
Investering: € 25,= per persoon, inclusief koffie, thee en proeverij

GEZOND (W)ETEN
INZICHT IN VOEDINGSPATRONEN MET SYSTEMISCH WERK

Hoe gelukkig ben jij met je eetgedrag? Wil je het graag anders zien en lukt het niet? Misschien ben je je er niet van bewust dat er ook andere oorzaken kunnen zijn waardoor je dit eetgedrag hebt ontwikkeld. Zolang je deze oorzaken niet herkent, blijft het lastig om je (eet-) gedrag te veranderen. Immers, oude of hardnekkige patronen liggen vaak ten grondslag aan je eetgedrag. Daarom werken bijvoorbeeld diëten vaak niet of onvoldoende. Ook wanneer je gedurende een bepaalde periode keurig allerlei bewegings- en voedingsadviezen volgt zonder deze mentaal te integreren is het resultaat veelal niet blijvend.

Door middel van praktische oefeningen en systemisch werk/opstellingen krijg je inzicht in oorzaken (bijvoorbeeld: emoties, overtuigingen of ervaringen) die onbewust invloed hebben op jouw eetgedrag.

Voor deze workshop maakt het niet uit of je af wilt vallen, aan wilt komen of op zoek bent naar de (onbewuste) oorzaak van jouw eetpatroon. Je bent welkom om vanuit inzicht een stap te zetten naar verandering van je eetgedrag. Van daaruit daar is het bijvoorbeeld wél mogelijk om af te vallen, of juist aan te komen. Je gaat leren dat voeding geen dekmantel hoeft te zijn voor emoties of als troost/genot.

Het ochtendprogramma bestaat uit een aan tal praktische oefeningen en in de middag werken we met opstellingen. Er is voor een beperkt aantal mensen gelegenheid om met een eigen vraag (opstelling) te werken. Deze vraag kun je van te voren inbrengen. Mochten er meerdere vragen zijn en we kunnen ze niet allemaal uitwerken, bepalen we in overleg met elkaar met welk thema we aan de slag gaan.

Als deelnemer kun je gevraagd worden om iets of iemand te representeren bij de opstelling. Representeren geeft je vaak inzicht in je eigen situatie. Maar ook als toeschouwer zal je herkenning vinden die het begin van een helende stap kan vormen. Voor elke deelnemer is deze dag een waardevolle ervaring.

Voor deze workshop slaan Anja van Brenk, NLP Master en gecertificeerd mBIT-coach van Nu-coaching Westland en Lilian van der Zanden, Voedingsdeskundige en Natuurgeneeskundig Therapeut van Hoe Gezond de handen ineen.

Praktisch
Datum:  zondag 20 januari 2018
Tijdstip: aanvang 9.30 uur tot 17.00 uur. De deur is open vanaf 9.00 uur
Locatie: Reiki Centrum zijn, Johannes Campuijsstraat 150-152
Investering: € 90,= per persoon, inclusief koffie, thee en vegetarische lunch.
Informatie: Anja van Brenk – 06-51642903- anja@nu-coachingwestland.nl

Geef je nu op!

Contact


 

adres (maandag & vrijdag)

Hoe Gezond
Esdoornstraat 148
2565 HW Den Haag

Hoe Gezond

adres (dinsdag t/m donderdag)

Hoe Gezond
In het pand bij Solide Yoga & Wellness
Het Tolland 4 (ingang Dorpskade)
2291 VS Wateringen

Hoe Gezond

Pin It on Pinterest

Share This