Bedrijfsleven

‘Gezondheid is een geschenk. Maar gezond leven is een keuze.’

 

Bedrijfsleven

Gezonde en gelukkige medewerkers zijn betere medewerkers, omdat ze doorgaans beter presteren. Ze hebben meer energie, zijn productiever en scherper. En dat ziet de werkgever terug in het ziekteverzuim: gezonde medewerkers verzuimen minder. Gezond leven is niet alleen belangrijk voor de werknemer, maar zeker ook voor de werkgever.

Ieders leefstijl is een eigen keuze, maar je kunt als werkgever werknemers wel degelijk bewust maken van hun leefstijl.  Voor het bedrijfsleven werk is samen met VitalFacts.

VitalFacts levert binnen het bedrijfsleven diensten die de vitaliteit en energie van mensen verbetert. Zoals de ‘Vitality Booster’. Deelnemers aan dit programma krijgen meer inzicht in en bewustwording over vitaliteit en energie. Dit doen we onder meer door de inzet van een fitbit . Hierdoor is het werken aan vitaliteit leuker, persoonlijker en makkelijker. Echt heel cool hoeveel inzichten je iemand kan geven over hoe iemand in zijn/haar werk staat, hoe iemand slaapt en beweegt.  

Voor VitalFacts werk is als coach en geef ik training. Weten wat wat Vitalfacts voor jouw organisatie kan betekenen? Check https://vitalfacts.nl/ons-verhaal/

 

Per 1 juli DNA testen!

 

Vitale diensten via collega’s

Yoga, Body Stress Release (BSR), (aromatouch) massage : https://bsrwestland.nl  https://www.bsrlindaheskes.nl 

Klankschaalmassage en Reiki: https://reikiwestland.nl of https://www.reikicentrum-zijn.nl

Detoxvakantie : zestforlife.nl/nl/detox-vakantie

Contact


 

adres (dinsdag, woensdag en vrijdag)

Hoe Gezond

Oude-Wetering, Veerstraat 33 , 2377 AP (Praktijkhoudend in Praktijk Nieuwetijdse Geneeswijzen)

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This