‘Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.’

Machteld Huber

 

 

Meten = Weten

 

Bij Hoe Gezond sta jij met je hulpvraag centraal. Wij helpen je met de keuze welke onderzoeken nodig zijn en maken een behandelplan op maat. Met net zoveel consulten als jij nodig hebt om jezelf vitaal te voelen en te blijven.
Hoe Gezond werkt met de nieuwste technieken op het gebied van bioresonantie en gecertificeerde testlaboratoria voor darmfloraonderzoeken en bloedwaardentesten.

 

Hoe Gezond biedt de volgende tests aan:

Klik door voor meer informatie!

ZOMERKORTING

€ 35,= op een bioresonantiemeting

Een greep uit de te behandelen klachten:

Voedselovergevoeligheden I tekorten vitamines en mineralen I eczeem I maag-en darmklachten I maagzuur I burn-out I concentratieproblemen I vermoeidheid I stress klachten I gebrek aan energie I hormonale klachten I verhoogd cholesterol I gewrichtspijn I hoofdpijn en migraine I diabetes type 2 I  schimmelinfecties I  vaccinatie-effecten I overbelasting van amalgaam en andere zware metalen I stralingsbelasting van het lichaam (elektriciteitsstraling, beeldscherm, mobiele telefoon).

Contact


 

adres (maandag & vrijdag)

Hoe Gezond
Den Haag

Hoe Gezond

adres (dinsdag t/m donderdag)

Hoe Gezond
In het pand bij Solide Yoga & Wellness
Het Tolland 4 (ingang Dorpskade)
2291 VS Wateringen

Hoe Gezond

Pin It on Pinterest

Share This