Bioresonantie, Darmfloraonderzoek en EMB-bloedtest

‘Een gezond microbioom heeft invloed op de stofwisseling, het afweersysteem en het humeur.’

 

 

Meten = Weten

Bij Hoe Gezond sta jij met je hulpvraag centraal. Wij helpen je met de keuze welke onderzoeken nodig zijn en maken een behandelplan op maat. Met net zoveel consulten als jij nodig hebt om jezelf vitaal te voelen en te blijven.
Hoe Gezond werkt met de nieuwste technieken op het gebied van bioresonantie en gecertificeerde testlaboratoria voor darmfloraonderzoeken en bloedwaardentesten.

Bioresonantie

Bioresonantie is gebaseerd op het uitgangspunt dat alles energie is en uit trillingen bestaat. Het lichaam van de mens bestaat uit vele weefsels, ieder met hun eigen trillingsfrequentie. Ook virussen, bacteriën en allergenen hebben hun eigen frequentie en kunnen met hun frequenties de energie en informatie-uitwisseling tussen de cellen verstoren. Weefsels functioneren niet meer optimaal en het lichaam raakt in een disbalans. Duurt dit langere tijd dan ontstaat er een grotere kans om klachten te krijgen.

De bioresonantie-apparatuur stelt de therapeut in staat om de trillingen en energetische waarden van het lichaam te meten. Dit kan op zowel fysiek als emotioneel niveau. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. De meting geeft aan of de trillingsfrequentie ergens in het lichaam verstoord is. Door het ingeven van regulerende frequenties wordt de gestoorde energie weer genormaliseerd en het lichaam tot genezing aangezet.

De meting toont aan of je in voldoende mate over de nodige vitamines, bouwstoffen en mineralen geschikt. Ook zien we of je (tijdelijk) bepaalde voedingsmiddelen beter kunt mijden. Je krijgt een voedingslijst met praktische tips en hoe je lekker en gezond kunt blijven eten.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van diverse factoren, zoals de aard van de klacht, leeftijd en medicijngebruik. Behandeling met bioresonantie therapie is natuurlijk en pijnloos.

Darmfloraonderzoek

De darmflora is één van de belangrijkste pijlers onder de gezondheid. Verstoring van de darmflora kan tal van klachten veroorzaken die je leven aardig overhoop kunnen gooien. Denk aan een prikkelbare darm, de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa, hooikoorts, allergie, eczeem, maar ook hormonale klachten en stemmingswisselingen.

Je kunt veel klachten verhelpen door je darmflora en darmslijmvliesbarrière grondig te versterken. Door middel van ontlastingsonderzoek krijg je een duidelijk beeld of je klachten veroorzaakt worden door een verstoorde darmflora, een verzwakt afweersysteem, ontstekingen en/of een voedselallergie. Op basis van de resultaten van het onderzoek wordt bepaald waar je klachten vandaan komen en wat je er aan kunt doen om je weer vitaal te voelen en de regie over je eigen buik te hebben.

De onderzoeken worden door jezelf thuis uitgevoerd (waarbij Hoe Gezond bereikbaar is voor vragen tussendoor). De ontlasting wordt opgestuurd en op kweek gezet bij het lab waarmee wordt samengewerkt. Zodra we de uitslag ontvangen hebben maakt Hoe Gezond een uitgebreide rapportage met voedings- en orthomoleculair advies en maken we een afspraak om deze met elkaar te bespreken.

Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB-test).

In de reguliere zorg kan met behulp van bloedonderzoek worden vastgesteld of er sprake is van bepaalde infecties, auto-immuunziekten, bloedarmoede en schildklierafwijkingen. Er kan alleen nog veel meer informatie uit een bloedtest worden gehaald. Het gaat dan bijvoorbeeld om preklinische belastingen (voor de ziekte merkbaar wordt) en energetische belastingen. De EMB-test geeft veel waardevolle en bruikbare informatie over meridiaan- en pathologische verstoringen van het lichaam. De EMB-test bestaat uit het analyseren en meten van reguliere bloedwaarden en van energetische waarden.

De EMB test kan naast bioresonantie uitgevoerd worden, of als apart onderzoek om te komen tot inzicht in waarom je bepaalde klachten ervaart en wat nodig is om je weer vitaal te voelen. De behandeling is vaak efficiënt en kort.

De test wordt uitgevoerd met een prikpen, die je nauwelijks voelt. Vervolgens nemen we een aantal kleine druppels bloed af uit je vinger en dit wordt opgevangen in een buisje. Het bloed wordt opgestuurd naar een lab waarmee wordt samengewerkt. Na 10 werkdagen is uitslag bekend en maken we een afspraak om deze te bespreken.

Uiteraard spelen zaken als of je beweegt, hoeveel je slaapt en rust en hoe je lijf voeding verteert ook een rol. Daarom bekijken we samen wij je kunnen ondersteunen met leefstijltips over bijvoorbeeld beweging en ontspanning om op eigen kracht verder te herstellen. We maken een behandelplan, waarin we leefstijl, voeding en suppletie meenemen.

Hoe Gezond biedt extra ondersteuning aan van de behandeling of puur voor de ontspanning. Check de activiteiten onder Meer Gezondheid voor het aanbod van vitale activiteiten. Hoe Gezond werkt daarnaast samen met een aantal deskundigen op het gebied van vitaliteit en verwijst graag door in haar netwerk.

Hoe Gezond kent de volgende tarieven voor bioresonantie, darmonderzoeken en de EMB- bloedtest.

 

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid:

De Qest4 werkt op een energetische wijze en is niet bedoeld ter vervanging van een reguliere diagnose of behandelmethode. Het is van belang dat je contact houdt met jouw huisarts of medisch specialist. Andersom is het ook mogelijk dat Hoe Gezond je doorverwijst naar jouw huisarts. Uiteraard kunnen wij desgewenst in contact treden met de behandelend arts voor overleg.

Workshops

Klik op info voor het aanbod.

Een greep uit de te behandelen klachten:

Voedselovergevoeligheden I tekorten vitamines en mineralen I eczeem I maag-en darmklachten I maagzuur I burn-out I concentratieproblemen I vermoeidheid I stress klachten I gebrek aan energie I hormonale klachten I verhoogd cholesterol I gewrichtspijn I hoofdpijn en migraine I diabetes type 2 I  schimmelinfecties I  vaccinatie-effecten I overbelasting van amalgaam en andere zware metalen I stralingsbelasting van het lichaam (elektriciteitsstraling, beeldscherm, mobiele telefoon).

Contact


 

adres (maandag & vrijdag)

Hoe Gezond
Den Haag

Hoe Gezond

adres (dinsdag t/m donderdag)

Hoe Gezond
In het pand bij Solide Yoga & Wellness
Het Tolland 4 (ingang Dorpskade)
2291 VS Wateringen

Hoe Gezond

Pin It on Pinterest

Share This