EMB-bloedtest

‘test je bloedwaarden’

 

 

Bij Hoe Gezond sta jij met je hulpvraag centraal. Wij helpen je met de keuze welke onderzoeken nodig zijn en maken een behandelplan op maat. Met net zoveel consulten als jij nodig hebt om jezelf vitaal te voelen en te blijven.
Hoe Gezond werkt met gecertificeerde testlaboratoria.

 

Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB-test).

In de reguliere zorg kan met behulp van bloedonderzoek worden vastgesteld of er sprake is van bepaalde infecties, auto-immuunziekten, bloedarmoede en schildklierafwijkingen. Er kan alleen nog veel meer informatie uit een bloedtest worden gehaald. Het gaat dan bijvoorbeeld om preklinische belastingen (voor de ziekte merkbaar wordt) en energetische belastingen. De EMB-test geeft veel waardevolle en bruikbare informatie over meridiaan- en pathologische verstoringen van het lichaam. De EMB-test bestaat uit het analyseren en meten van reguliere bloedwaarden en van energetische waarden.

De EMB test kan naast bioresonantie uitgevoerd worden, of als apart onderzoek om te komen tot inzicht in waarom je bepaalde klachten ervaart en wat nodig is om je weer vitaal te voelen. De behandeling is vaak efficiënt en kort.

De test wordt uitgevoerd met een prikpen, die je nauwelijks voelt. Vervolgens nemen we een aantal kleine druppels bloed af uit je vinger en dit wordt opgevangen in een buisje. Het bloed wordt opgestuurd naar een lab waarmee wordt samengewerkt. Na 10 werkdagen is uitslag bekend en maken we een afspraak om deze te bespreken.

Uiteraard spelen zaken als of je beweegt, hoeveel je slaapt en rust en hoe je lijf voeding verteert ook een rol. Daarom bekijken we samen wij je kunnen ondersteunen met leefstijltips over bijvoorbeeld beweging en ontspanning om op eigen kracht verder te herstellen. We maken een behandelplan, waarin we leefstijl, voeding en suppletie meenemen.

Hoe Gezond biedt extra ondersteuning aan van de behandeling of puur voor de ontspanning. Check de activiteiten onder Meer Gezondheid voor het aanbod van vitale activiteiten. Hoe Gezond werkt daarnaast samen met een aantal deskundigen op het gebied van vitaliteit en verwijst graag door in haar netwerk.

Hoe Gezond kent de volgende tarieven voor bioresonantie, darmonderzoeken en de EMB- bloedtest.

 

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid:

De waarden van de EMB bloedtest kunnen niet één-op-één vergeleken worden met een reguliere bloedtest. De EMB bloedtest doet metingen, vaststellingen welke onderdeel kunnen zijn van een natuurgeneeskundige therapie. Het is geen vervanging van de diagnostiek van de reguliere gezondheidszorg of behandelmethode. Het is van belang dat je contact houdt met jouw huisarts of medisch specialist. Andersom is het ook mogelijk dat Hoe Gezond je doorverwijst naar jouw huisarts. Uiteraard kunnen wij desgewenst in contact treden met de behandelend arts voor overleg.

ZOMERKORTING

€ 35,= op een bioresonantiemeting

Een greep uit de te behandelen klachten:

Voedselovergevoeligheden I tekorten vitamines en mineralen I eczeem I maag-en darmklachten I maagzuur I burn-out I concentratieproblemen I vermoeidheid I stress klachten I gebrek aan energie I hormonale klachten I verhoogd cholesterol I gewrichtspijn I hoofdpijn en migraine I diabetes type 2 I  schimmelinfecties I  vaccinatie-effecten I overbelasting van amalgaam en andere zware metalen I stralingsbelasting van het lichaam (elektriciteitsstraling, beeldscherm, mobiele telefoon).

Contact


 

adres (maandag & vrijdag)

Hoe Gezond
Den Haag

Hoe Gezond

adres (dinsdag t/m donderdag)

Hoe Gezond
In het pand bij Solide Yoga & Wellness
Het Tolland 4 (ingang Dorpskade)
2291 VS Wateringen

Hoe Gezond

Pin It on Pinterest

Share This