Contact

 

 

Contact & Afspraak

Vaak ben ik met een cliënt aan het werk en ben ik niet in de gelegenheid om mijn telefoon aan te nemen. Spreek een boodschap in op mijn voicemail, stuur een email of vul het contactformulier in. Ik neem dan binnen 1 werkdag contact met je op.

Thuisbezoek of skypen

Ik hou praktijk in Oude-Wetering. Als je minder mobiel bent, behoort een behandeling of adviesgesprek bij je thuis tot de mogelijkheden. Woon je verder weg, dan is het mogelijk om via TEAMS of telefonisch contact samen te werken. Geef dit aan op het contactformulier, dan bespreken we de datum en het tijdstip.

Beroepsvereniging BATC

Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de Beroepen Associatie Therapeut & Consument, de BATC onder licentienummer BR-02644. Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met AGB-code zorgverleningsnummer 90104062 .

De BATC borgt dat de bij haar aangesloten therapeuten een hoogwaardige kwaliteit van zorg afgeven. Zo is een brede deskundigheid een vereiste en werkt de therapeut volgens de vijf natuurgerichte principes. Dit zijn: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en Levenskunst (of psyche). Hoe Gezond herkent zich hier in omdat de natuurgerichte principes naadloos aansluiten bij het op holistische wijze benaderen van haar cliënten.

Het uitgangspunt van de vijf natuurgerichte principes is dat energie de basis is voor het functioneren van het menselijk lichaam. Zonder energie, kunnen de overige vier principes niet  functioneren. Voor alle principes geldt een duidelijke prioriteitsrangschikking; een principe kan niet functioneren indien de werking van het voorgaande principe niet optimaal is.

Door op het logo te klikken kom je op de site van de BATC.

 

 

 

 

Contactformulier

Contact


 

adres (dinsdag, woensdag en vrijdag)

Hoe Gezond

Oude-Wetering, Veerstraat 33 , 2377 AP (Praktijkhoudend in Praktijk Nieuwetijdse Geneeswijzen)

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This