Bioresonantie

‘Een lichaam dat in balans is, is een gezond lichaam en bioresonantie herstelt die balans daar waar het nodig is.’

 

 

 

Bij Hoe Gezond sta jij met je hulpvraag centraal. Wij helpen je met de keuze welke onderzoeken nodig zijn en maken een behandelplan op maat. Met net zoveel consulten als jij nodig hebt om jezelf vitaal te voelen en te blijven.

In de maanden juli & augustus krijg je als nieuwe cliënt van Hoe Gezond € 35,= korting op je meting. 

Wat krijg je ervoor?
* Uitgebreide rapportage
* Inzicht in voedselovergevoeligheden
* Orthomoleculair voeding-suppletieadvies

Bioresonantie

Bioresonantie is gebaseerd op het uitgangspunt dat alles energie is en uit trillingen bestaat. Het lichaam van de mens bestaat uit vele weefsels, ieder met hun eigen trillingsfrequentie. Ook virussen, bacteriën en allergenen hebben hun eigen frequentie en kunnen met hun frequenties de energie en informatie-uitwisseling tussen de cellen verstoren. Weefsels functioneren niet meer optimaal en het lichaam raakt in een disbalans. Duurt dit langere tijd dan ontstaat er een grotere kans om klachten te krijgen.

De bioresonantie-apparatuur stelt de therapeut in staat om de trillingen en energetische waarden van het lichaam te meten. Dit kan op zowel fysiek als emotioneel niveau. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. De meting geeft aan of de trillingsfrequentie ergens in het lichaam verstoord is. Door het ingeven van regulerende frequenties wordt de gestoorde energie weer genormaliseerd en het lichaam tot genezing aangezet.

De meting toont aan of je in voldoende mate over de nodige vitamines, bouwstoffen en mineralen geschikt. Ook zien we of je (tijdelijk) bepaalde voedingsmiddelen beter kunt mijden. Je krijgt een voedingslijst met praktische tips en hoe je lekker en gezond kunt blijven eten.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van diverse factoren, zoals de aard van de klacht, leeftijd en medicijngebruik. Behandeling met bioresonantie therapie is natuurlijk en pijnloos.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid:

De Qest4 werkt op een energetische wijze en is niet bedoeld ter vervanging van een reguliere diagnose of behandelmethode. Het is van belang dat je contact houdt met jouw huisarts of medisch specialist. Andersom is het ook mogelijk dat Hoe Gezond je doorverwijst naar jouw huisarts. Uiteraard kunnen wij desgewenst in contact treden met de behandelend arts voor overleg.

ZOMERKORTING

€ 35,= op een bioresonantiemeting

Een greep uit de te behandelen klachten:

Voedselovergevoeligheden I tekorten vitamines en mineralen I eczeem I maag-en darmklachten I maagzuur I burn-out I concentratieproblemen I vermoeidheid I stress klachten I gebrek aan energie I hormonale klachten I verhoogd cholesterol I gewrichtspijn I hoofdpijn en migraine I diabetes type 2 I  schimmelinfecties I  vaccinatie-effecten I overbelasting van amalgaam en andere zware metalen I stralingsbelasting van het lichaam (elektriciteitsstraling, beeldscherm, mobiele telefoon).

Contact


 

adres (maandag & vrijdag)

Hoe Gezond
Den Haag

Hoe Gezond

adres (dinsdag t/m donderdag)

Hoe Gezond
In het pand bij Solide Yoga & Wellness
Het Tolland 4 (ingang Dorpskade)
2291 VS Wateringen

Hoe Gezond

Pin It on Pinterest

Share This