Lilian

 

 

 

‘Het lichaam heeft een enorm potentieel tot zelfherstel. Als we het geven wat het nodig heeft, kan het zijn werk doen.’

 

 

Lilian & Deskundigheid

Hoe werk ik?

Het verbinden van zowel wetenschappelijke als natuurgeneeskundige elementen vormt de kern van mijn aanpak. Mijn werkwijze is mens- en onderzoeksgericht. Pas na een uitgebreid intakegesprek en een zorgvuldige analyse kunnen we samen effectief en langdurig werken aan een verbetering van jouw gezondheid. In onze samenwerking zal ik je te allen tijde uitleggen waarom een bepaalde verandering voor jou noodzakelijk is. Zodra dat voor jou duidelijk is, kun je de stap naar verandering ook daadwerkelijk maken en kunnen klachten zich oplossen of verbeteren.
Mijn doel is om jou op een praktische en resultaatgerichte manier zelf de regie te kunnen laten krijgen over je gezondheid. Dat is wat mij energie geeft. Want als je je gezond voelt, sta je sterker in het leven, zie je er beter uit en heb je volop energie hebt om van het leven te genieten!

 Wie ben ik?

Als sales- en key accontmanager heb ik sinds 1996 binnen het bedrijfsleven gewerkt. Mijn passie voor koken en gezonde voeding beschouwde ik altijd als mijn inspiratiebron en energiebron om mijn ‘normale’ werk te kunnen doen. Ik voelde dan ook dat ergens het roer om moest en ik mijn hart moest volgen. Dat is een proces van jaren geweest en in 2016 was het eindelijk zo ver, toen ik met Hoe Gezond ben begonnen

Ik heb verschillende opleidingen gedaan om alles te weten over het lichaam, de kracht van voeding en het effect wat gezonde voeding heeft op het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Deze opleidingen en mijn werkervaring binnen het bedrijfsleven zijn van onschatbare waarde om professioneel invulling te geven aan mijn eigen praktijk. Het helpt me kaders te scheppen, te begrijpen hoe het lichaam werkt en hoe de interactie tussen geest, lichaam, gedrag en milieu doorwerkt op onze constitutie en ons welzijn beïnvloedt. Heel graag zet ik deze ervaring in om jou te helpen in een gezonde leefstijl!

 

Opleidingen:

  • Integraal Orthomoleculair Therapeut, Natura Foundation
  • Quantum Bioresonantie, Nieuwetijdse Geneeswijzen
  • Orthomoleculair voeding- en suppletieadviseur , Ortho Health Foundation
  • Natuurvoedingsadviseur, Sonnevelt
  • Medisch Basis Kennis, Con Amore
  • Diverse bijscholingen: Darmtherapie, Long-Covid, Neuroinflammatie, Bloedtesten, Menopause, Burn-out, Energiebalans, Prikkelbare darm Syndroom, Energie en systeemdenken, Optimaal functioneren energiehuishouding, Hormoonhuishouding.

Contact


 

adres (dinsdag, woensdag en vrijdag)

Hoe Gezond

Oude-Wetering, Veerstraat 33 , 2377 AP (Praktijkhoudend in Praktijk Nieuwetijdse Geneeswijzen)

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This