Lilian

 

 

 

‘Het lichaam heeft een enorm potentieel tot zelfherstel. Als we het geven wat het nodig heeft, kan het zijn werk doen.’

Het is mijn missie om je te helpen naar een

gezonder leven en het vergoten van jouw vitaliteit.

 

Lilian & Deskundigheid

Hoe werk ik?

Mijn werkwijze is mens- en onderzoekgericht. Pas na een uitgebreid intakegesprek en gedegen analyse kan ik effectief en duurzaam met jou werken aan een betere gezondheid en als sparringpartner fungeren. Continue vergroot ik mijn kennis en deskundigheid door bij- en nascholing. Ik geef de voorkeur aan samenwerkend coachen. Als ik niet meteen een antwoord weet of een oplossing heb, dan zoek ik samenwerking met andere deskundigen binnen mijn netwerk. Ik haal mijn energie uit jou te helpen om op een praktische en resultaatgerichte wijze zelf de regie te voeren over je gezondheid. Want, als je je gezond voelt sta je sterker in het leven, zie je er beter uit en heb je volop energie om van het leven te genieten!

De natuurgeneeskunde is niet bedoeld om een ziekte of klacht te bestrijden. Het is bedoeld om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te vergroten. Ieder lichaam is namelijk in staat om zichzelf te genezen, alleen heeft dit soms extra hulp nodig. Je wordt in de natuurgeneeskunde als ‘geheel’ (emotioneel, fysiek en geestelijk) bekeken en niet alleen de klacht of ziekte. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit holistische denken is niet nieuw, maar wordt steeds meer onderkend, ook door de medische wetenschap. Dit omarm ik van harte.

In mijn praktijk help ik zoveel mogelijk (met name) vrouwen met onder andere hormonale klachten, burn-out, afvallen, spijsvertering/darmklachten, slapeloosheid en vermoeidheidsklachten. Daarvoor zet ik diverse instrumenten in, zoals orthomoleculair (voedings-)advies, voedingssupplementen, kruiden-en bloesemtherapie, darmtherapie, bloedonderzoek en bioresonantie. 

Wie ben ik?

Als sales- en key accontmanager heb ik sinds 1996 binnen het bedrijfsleven gewerkt. Mijn passie voor koken en gezonde voeding beschouwde ik altijd als mijn inspiratiebron en energiebron om mijn ‘normale’ werk te kunnen doen. Ik voelde dan ook dat ergens het roer om moest en ik mijn hart moest volgen. Dat is een proces van jaren geweest en in 2016 was het eindelijk zo ver, toen ik met Hoe Gezond ben begonnen

Ik heb verschillende opleidingen gedaan (medische basiskennis, natuurvoedingsadviseur, orthomoleculaire voeding & suppletie, darmtherapie, bloedwaarden, bioresonantie) om alles te weten over het lichaam, de kracht van voeding en het effect wat gezonde voeding heeft op het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Deze opleidingen en mijn werkervaring binnen het bedrijfsleven zijn van onschatbare waarde om professioneel invulling te geven aan mijn eigen praktijk. Het helpt me kaders te scheppen, te begrijpen hoe het lichaam werkt en hoe de interactie tussen geest, lichaam, gedrag en milieu doorwerkt op onze constitutie en ons welzijn beïnvloedt. Heel graag zet ik deze ervaring in om jou te helpen in een gezonde leefstijl!

Heel graag bedank ik diegenen die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van deze site:

Contact


 

adres (dinsdag, woensdag en vrijdag)

Hoe Gezond

Per 1 mei 2023

Dinsdag & vrijdag: Oude-Wetering, 2377 AP,  Veerstraat 33 (Praktijk Nieuwetijdse Geneeswijzen)

Woensdag: Wateringen, 2291 BW, Heulweg 11 (naast het Hofpark)

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This