Workshops

 

 

 

 

 

Workshops

 

Over de workshop ‘Natuurlijk Voeden’ 20 januari 2018 scheef Marie-Lene het volgende:

“Mijn kennis over gezond eten is een stuk groter geworden. Lilian geeft aan waar je op moet letten bij wat je koopt en hoe je het klaarmaakt en dan ook nog met tips over tijdstippen en wat je kunt eten in drukke tijden. Lilian legt uit wat de effecten zijn van natuurlijke voeding op een leuke inspirerende manier. Bovendien krijg je tips over lekkere gerechten die ze zelf heeft gemaakt en die we als lunch mochten op eten. Een aanrader!”

Een inspirerende workshop waar handvaten zijn gegeven over welke voedingstoffen je het best kunt vermijden en welke juist niet. Lilian gaf de workshop op een enthousiaste en laagdrempelige manier. Kortom, een goede bijdrage voor de vitaliteit van de medewerkers.

Jolanda van Baak-Maaren

HR Adviseur, Bouwmaatschappij Weboma

Leuk dat je overweegt een workshop te gaan volgen! Wat je achtergrond ook is, naast dat je er nieuwe ervaringen kunt opdoen en leren, is het bovenal erg gezellig. Al mijn workshops zijn met zorg samengesteld en bestaan uit verschillende thema’s.

Op deze pagina vind je een overzicht van de workshops met de verschillende thema’s. En vind je per workshop de locatie, datum en kosten. Je kan je opgeven via het aanmeldformulier onder aan de pagina.

Wil je liever een (kook-)workshop bij jou thuis of op het werk? Ook dat is mogelijk. Stel zelf een groep samen van 6 tot 8 personen, dan kom ik naar de betreffende locatie. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

WORKSHOP: GOED ETEN

Wat is eigenlijk goed eten? Eten, diëten we raken er niet over uitgepraat. De ene hype volgt de andere op en de vele participerende partijen lijken daar een slaatje uit te slaan, maar word jij er nou beter van? Boeken, blogs en gezondheidsgoeroes beloven dat je in een korte tijd en zonder moeite gezond, slank, strak en heel gelukkig door het leven zal gaan. Wat is daar nu van waar?

De overkill aan informatie omtrent gezond eten zorgt vooral voor veel verwarring en dat wij door de bomen het bos niet meer zien. Dit brengt mij bij de vraag die mij bijna dagelijks wordt gesteld… wat is nou een gezond voedingspatroon?

Lilian van der Zanden (natuur- en orthomoleculair voedingsdeskundige), neemt met jullie je eetpatroon onder loep en vertelt hoe je tot een verandering richting een gezond of herstellend eetpatroon komt.

Wanneer: Dinsdagavonden: 27 september, 18 oktober en 8 november. De drie workshops vormen een geheel.

Waar: Weteringlaan1, Oude Wetering

Kosten: € 90,00 voor de drie avonden

Start: 19.30 tot 21.00 uur

Opgeven: via het aanmeldformulier onder aan de pagina.

 

WORKSHOP: VOEDING & SYSTEMISCH WERK

Hoe gelukkig ben jij met je eetgedrag? Wil je het graag anders zien en lukt het niet? Misschien ben je je er niet van bewust dat er ook andere oorzaken kunnen zijn waardoor je dit eetgedrag hebt ontwikkeld. Zolang je deze oorzaken niet herkent, blijft het lastig om je (eet-) gedrag te veranderen. Immers, oude of hardnekkige patronen liggen vaak ten grondslag aan je eetgedrag. Daarom werken bijvoorbeeld diëten vaak niet of onvoldoende. Ook wanneer je gedurende een bepaalde periode keurig allerlei bewegings- en voedingsadviezen volgt zonder deze mentaal te integreren is het resultaat veelal niet blijvend.

Door middel van praktische oefeningen en systemisch werk/opstellingen krijg je inzicht in oorzaken (bijvoorbeeld: emoties, overtuigingen of ervaringen) die onbewust invloed hebben op jouw eetgedrag.

Voor deze workshop maakt het niet uit of je af wilt vallen, aan wilt komen of op zoek bent naar de (onbewuste) oorzaak van jouw eetpatroon. Je bent welkom om vanuit inzicht een stap te zetten naar verandering van je eetgedrag. Van daaruit daar is het bijvoorbeeld wél mogelijk om af te vallen, of juist aan te komen. Je gaat leren dat voeding geen dekmantel hoeft te zijn voor emoties of als troost/genot.

Het ochtendprogramma bestaat uit een aan tal praktische oefeningen en in de middag werken we met opstellingen. Er is voor een beperkt aantal mensen gelegenheid om met een eigen vraag (opstelling) te werken. Deze vraag kun je van te voren inbrengen. Mochten er meerdere vragen zijn en we kunnen ze niet allemaal uitwerken, bepalen we in overleg met elkaar met welk thema we aan de slag gaan.

Als deelnemer kun je gevraagd worden om iets of iemand te representeren bij de opstelling. Representeren geeft je vaak inzicht in je eigen situatie. Maar ook als toeschouwer zal je herkenning vinden die het begin van een helende stap kan vormen. Voor elke deelnemer is deze dag een waardevolle ervaring.

Voor deze workshop slaan Anja van Brenk, NLP Master en gecertificeerd mBIT-coach van Nu-coaching Westland en Lilian van der Zanden, Voedingsdeskundige en Natuurgeneeskundig Therapeut van Hoe Gezond de handen ineen.

Praktisch
Datum & locatie:  Twee dagdelen te plannen + locatie op aanvraag
Investering: € 90,= per persoon, inclusief koffie, thee en vegetarische lunch.
Informatie: Anja van Brenk – 06-51642903- anja@nu-coachingwestland.nl of Lilian van der Zanden – 06 57202017 – lilian@hoegezond.com

 

WORKSHOP: IT’S ALL ABOUT TASTE
PROEVERIJ MET SMAKEN VANUIT DE NATUURVOEDING
Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden en smaken van bijvoorbeeld granen, zeewier, superfoods en sojaproducten? Maak in een paar uurtjes op een speelse en actieve manier kennis met de smaken van de Natuurvoedingskeuken. Direct door jou te integreren in je dagelijkse kookkunsten. Inspiratie gegarandeerd!

Praktisch
Datum & locatie: Half dagdeel te plannen + locatie op aanvraag
Investering: €25,= per persoon, inclusief koffie, thee en proeverij

 

STRESSPREVENTIE DOOR GEZONDE VOEDING (voor het bedrijfsleven)

Deze interactieve workshop biedt waardevolle kennis en alle praktische handvatten om een gezond eetpatroon te ontwikkelen wat ondersteunend is aan een drukke werkdag. De deelnemers staan stil bij hun eigen eetgedrag en worden gemotiveerd om bewust te kiezen voor ‘gezond’.

Na de workshop zijn de deelnemers in staat om gezonde producten te herkennen en gemotiveerd om vaker bewuste keuzes te maken.
Deze workshop is uitstekend geschikt als onderdeel van een gezondheidsweek of vitaliteitscampagne. Hoe Gezond maakt de workshop op maat voor iedere beroepsgroep en opleidingsniveau.

Praktisch
Datum: op aanvraag
Duur: 1,5 uur
Locatie: op iedere locatie mogelijk
Aantal deelnemers: max. 20 deelnemers per workshop. Prijs is afhankelijk van aantal deelnemers. Vanaf € 250,=

 

Geef je nu op!

Workshop:

Contact


 

adres (dinsdag, woensdag en vrijdag)

Hoe Gezond

Per 1 oktober 2023

Oude-Wetering, Weteringlaan 1, 2377 XN  (Praktijk Nieuwetijdse Geneeswijzen)

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This