Beste Cliënt,

Na de mededelingen van de regering afgelopen zondag 15 maart jl. over de maatregelen i.v.m. het met Corona virus, informeer ik je ook graag over de gevolgen hiervan op mijn praktijk. In deze tijden van stress voor velen, ben ik blij dat ik je kan blijven ondersteunen om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren

Conform de richtlijnen van de overheid en mijn beroepsvereniging de BATC, is mijn praktijk gewoon open en gaan wat mij betreft afspraken gewoon door. Zolang er van overheidswege geen nieuwe maatregelen worden afgekondigd blijft dit ook zo.

Maar het is belangrijk dat we afspreken dat in geval van verkoudheid verschijnselen, hoesten, of grieperig gevoel, je je afspraak tijdig annuleert of verplaatst. Andersom doe ik dat ook. Zodra je weer helemaal opgeknapt bent sta ik weer voor je klaar.

Voor wat betreft de maatregelen die ik in mijn praktijk neem het volgende:

  • Uiteraard doe ik er alles aan om een gezonde omgeving en hygiëne in mijn praktijk te waarborgen.
  • Zoals altijd wordt voor en na elke behandeling de apparatuur gedesinfecteerd.
  • Voor en na het consult was ik mijn handen grondig.
  • Oppervlakten waar je in de praktijk en in het pand mee in contact komt worden regelmatig gedesinfecteerd.

Tenslotte is het belangrijk om je immuunsysteem extra te ondersteunen. Extra suppletie van vitamine C en D is geen overbodige luxe. Zoals je je kunt voorstellen, raken de voorraden daarvan snel op. Laat me weten als ik voor je kan bestellen, zodat jij je weerstand sterk kan houden.

Veel sterkte in deze lastige tijd en vooral een goede gezondheid!

Lilian van der Zanden

Pin It on Pinterest

Share This