Ik ben heel blij om aan te kondigen dat Hoe Gezond vanaf 1 juli een uniek voedingsadvies kan aanbieden, gebaseerd op jouw DNA. Ontworpen om jou te helpen je gezondheid en welzijn te optimaliseren door middel van gepersonaliseerde voedingsrichtlijnen die specifiek zijn afgestemd op jouw DNA.

Veel informatie over de aanleg van jouw gezondheid ligt vast in jouw DNA. Een DNA-test geeft je inzicht in jouw genetische blauwdruk. Alle genen waarmee jij geboren bent en jouw hele leven bij je zullen blijven. Je hoeft een DNA-test dus maar 1x te doen.

Door een DNA-test krijg je inzicht in jouw genetische aanleg voor gezondheid/ziektebeelden, voeding en leefstijl. Belangrijk is dat deze uitslag gecombineerd wordt met voeding- en leefstijl adviezen zodat je aan de slag kan om jouw gezondheid te optimaliseren.

Jouw DNA, jouw genen bepalen de aanleg voor bepaalde ziektebeelden, maar voeding en leefstijl bepalen in grote mate of bepaalde ziektebeelden tot uiting komen. Op basis van deze uitslag kan je dus nog gerichter aan de slag met jouw gezondheid.

Wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar lilian@hoegezond.com

Pin It on Pinterest

Share This