Hoe Gezond gaat verhuizen. Per 1 mei van dit jaar ga ik op de woensdagen werken in Wateringen en op dinsdag en vrijdag in Oude-Wetering. Verder verandert er niets, ik blijf bieden wat ik de afgelopen jaren ook heb gedaan.

De praktijk in Wateringen is gelegen aan de Heulweg 11, naast het Hofpark, in de voormalige kleuterschool bij de Pieter van der Plasschool. Op deze locatie zijn verschillende disciplines te vinden zoals een verloskundige praktijk, kraamzorg, voetreflexologie en logopedie. Daar sluit mijn dienstverlening prima op aan!

De praktijk in Oude-Wetering, op ongeveer 40 minuutjes rijafstand vanaf Wateringen, ligt prachtig aan de Braassem. Het gebied lijkt met zijn kassen, uitgestrektheid en cultuur aardig op het Westland. De praktijk Nieuwetijdse Geneeswijzen bestaat al sinds 1987. Als een van de eerste praktijken in Nederland in bioresonantie en frequentietherapie. Je kan je voorstellen hoe fijn het voor mij is om daar samen te werken en kennis te delen.

Het besluit om te verhuizen komt voort uit het feit dat ik sinds een paar maanden woon in het Groene Hart. Om een gezonde work-life balance te waarborgen en om mezelf meer te verbinden met de regio waar ik woon, is de verhuizing voor mij een spannende maar logische stap. Maar ik ben toch ook gehecht geraakt aan het mooie Westland en mijn cli├źnten daar. Vandaar het besluit om een dag per week te blijven werken in Wateringen.

Graag zie ik je in Wateringen of Oude-Wetering!

Met gezonde groet,

Lilian

Pin It on Pinterest

Share This