Wist je eigenlijk waar dat mooi gekleurde bloemetje voor staat in mijn logo? Het is een element uit de Flower of Life. De Flower of Life is een geometrische figuur die bestaat uit 19 cirkels die elkaar overlappen en een bloemachtig patroon vormen. In het algemeen wordt de symboliek beschouwd als een representatie van de eenheid en de verbondenheid van alle levende wezens en het universum als geheel. De kracht van het geheel overstijgt de som van de delen, een principe dat ook op de mens van toepassing is. Door je eigen kracht op diverse niveaus te versterken, bereik je een effect dat sterker is dan wanneer je enkel symptomen bestrijdt. Het past daarom perfect bij mijn praktijk waar ik van vanuit een holistische benadering werk. Er wordt niet alleen naar de ziekte gekeken, maar de mens wordt als geheel bekeken. Ik behandel geen symptomen, maar ga op zoek naar onderliggende processen die de disbalans veroorzaken.
 
De kleuren die ik gekozen heb voor mijn logo zijn geïnspireerd op een werk van Bridget Riley een van mijn favoriete kunstenaars.
 
Als je goed kijkt zie je ook nog een grapje verwerkt in de bloem. Of je ziet de kleurtjes of je ziet de Flower in wit. Wat zie jij?

Pin It on Pinterest

Share This