Hoe kunnen we gezond blijven eten, drinken en bewegen terwijl we thuiswerken? Voor velen is dit nu een grote uitdaging. Van welke voeding blijf je vitaal? Welke gezonde keuzes maak je als je veel thuiswerkt? Hoogstwaarschijnlijk heb je bij thuiswerken meer lekkers binnen handbereik dan op kantoor. De ‘corona-kilo’s’ vliegen eraan. Daarnaast is de structuur van de dag veelal anders. Ook kan eten, door eventuele zorgen en gevoelens van onzekerheid en angst, als een troost of tijdelijke oplossing gezien worden. 

In twee online coachsessies (teams / skype of zoom) gaan we aan de slag om stappen te zetten naar een gezond(-er) voedingspatroon waarin alle bouwstoffen voor een optimale gezondheid vertegenwoordigd zijn.

Het resultaat voor jou is dat je je kennis over gezonde voeding vergoot. Voeding die je meer energie oplevert en ondersteunend is aan een werkdag. Je laat je niet in de war brengen door nieuwe diëten of hypes. De opgedane kennis maakt het makkelijker om gezond te blijven eten tijdens het thuiswerken en vormt een basis voor een duurzaam resultaat.

TIJDELIJK tot 1 april: 2 sessies van 60  minuten voor €105, =.* Jouw voordeel maar liefst €65,=

*veel verzekeraars vergoeden (een deel van) de coaching sessie.

Stuur een mail naar info@hoegezond.com of bel met 06-57202017 voor meer informatie

Pin It on Pinterest

Share This