Afgelopen week kreeg ik zo maar twee cadeautjes in de vorm van aanbevelingen. Heel fijn om waardering te mogen ontvangen voor mijn werk. Het doet me goed om te zien dat cliënten de regie over hun gezondheid weer hebben kunnen nemen! Daar doe ik het voor!

De eerste:

“Ik heb bij Lilian bioresonantie gedaan, omdat ik meer helderheid wilde over welke voeding nou goed voor mij is. Ik heb een auto-immuun ziekte en de afgelopen jaren had ik zelf al onderzoek gedaan hiernaar, maar er is zoveel informatie en verschillen in wat nou wél en niet goed voor je is. Bij Lilian merkte ik direct dat ik met een deskundige te maken had, ze weet waar ze het over heeft, luistert goed en stemt zich helemaal af op jou. Wat Lilian mij heeft meegegeven gaat verder dan alleen voeding, het gaat ook over een gezonde levenstijl en – houding. Na een jaar samenwerken weet ik nu wat goed voor me is en voel ik mij energieker en levenslustiger. Daarbij is uit onderzoek in het ziekenhuis gebleken dat mijn auto immuun nu niet meer actief is. Hoe gezond is dat?! “

Vrouw, Den Haag

en de tweede:

“Lilian is een doortastende therapeut die me doelgericht en toegewijd geadviseerd heeft in de periode waarin ik een ‘lege accu’ had. Het weer aankunnen van de A9, A 4, A10 tijdens een rit ring Amsterdam , maakte dat ik een vreugdedansje in mijn auto deed !
Lillian, dank !”

ZZP’er, Den Haag

Pin It on Pinterest

Share This