Hoe gelukkig ben jij met jouw eetgewoontes? Wil je het graag anders zien en lukt het niet? Misschien ben je je er niet van bewust dat er ook andere oorzaken kunnen zijn waardoor je deze eetgewoontes hebt ontwikkeld. Zolang je deze oorzaken niet herkent, blijft het lastig om je (eet-) gedrag te veranderen. Immers, oude of hardnekkige patronen liggen vaak ten grondslag aan jouw eetgewoontes. Daarom werken bijvoorbeeld diëten vaak niet of onvoldoende. Ook wanneer je gedurende een bepaalde periode keurig allerlei bewegings- en voedingsadviezen volgt zonder deze mentaal te integreren is het resultaat veelal niet blijvend.

Door middel van praktische oefeningen en systemisch werk/opstellingen krijg je inzicht in oorzaken (bijvoorbeeld: emoties, overtuigingen of ervaringen) die onbewust invloed hebben op jouw eetgewoontes.

Voor deze workshop maakt het niet uit of je af wilt vallen, aan wilt komen of op zoek bent naar de (onbewuste) oorzaak van jouw eetpatroon. Je bent welkom om vanuit inzicht een stap te zetten naar verandering van jouw eetgewoontes. Van daaruit is het bijvoorbeeld wél mogelijk om af te vallen, of juist aan te komen. Je leert dat voeding geen dekmantel hoeft te zijn voor emoties of als troost/genot.

Het ochtendprogramma bestaat uit een aantal praktische oefeningen en in de middag werken we met opstellingen. Er is voor een beperkt aantal mensen gelegenheid om met een eigen vraag (opstelling) te werken. Deze vraag kun je van te voren inbrengen.
Als deelnemer kun je gevraagd worden om iets of iemand te representeren bij de opstelling. Representeren geeft je vaak inzicht in je eigen situatie. Maar ook als toeschouwer zal je herkenning vinden die het begin van een helende stap kan vormen. Voor elke deelnemer is deze dag een waardevolle ervaring.

Voor deze workshop slaan Anja van Brenk, NLP Master en gecertificeerd mBIT-coach van Nu-coaching Westland en Hoe Gezond de handen ineen.

Praktisch
Datum l zondag 24 maart 2019
Tijdstip l 9.30 uur tot 17.00 uur. Binnenloop vanaf 9.00 uur
Locatie l Reiki Centrum zijn, Johannes Camphuijsstraat 150-152
Investering l € 90,= per persoon, incl. koffie, thee en vegetarische lunch
Opgeven en informatie l Anja van Brenk, 06-51642903, anja@nu-coachingwestland.nl of stuur een mailtje naar mij: lilian@hoegeoznd.com.

Pin It on Pinterest

Share This