Afgelopen zaterdag heb ik mijn workshop ‘Natuurlijk Voeden’ weer mogen geven. Het was superleuk! Een enthousiaste groep, veel geleerd en elkaar kunnen inspireren.

En natuurlijk ben ik dan ook heel trots op deze aanbeveling van Marie-L├Ęne :

“Ik wilde wel eens wat anders eten dan de standaard gerechten die ik altijd klaarmaak voor mijn gezin. En waarom dan gelijk niet kijken wat ik kan doen om de kwaliteit van het eten op onze tafel te verhogen? Daarom op een zaterdag naar de workshop van Lilian gegaan. De workshop ‘Natuurlijk voeden’ is erg leuk en mijn kennis over gezond eten is een stuk groter geworden. Veel uitgebreider dan de schijf van 5. Lilian geeft aan waar je op moet letten bij wat je koopt en hoe je het klaarmaakt en dan ook nog met tips over tijdstippen en wat je kunt eten in drukke tijden. Lilian legt uit wat de effecten zijn van natuurlijke voeding op een leuke inspirerende manier. Bovendien krijg je tips over lekkere gerechten die ze zelf heeft gemaakt en die we als lunch mochten opeten. En ja, biologisch eten is duurder, maar ik geloof ook echt wel dat het een stuk voedzamer is dan het ‘gewone’ eten. Niet dat ik gelijk helemaal overstap, maar een paar tips ga ik zeker opvolgen. Zo ben ik gelijk naar de visboer gegaan om weer eens vis te eten en zal ik de kinderen vaker walnoten of fruit als tien-uurtje meegeven. Een aanrader!”

Wil je een volgende workshop meedoen? laat even een berichtje achter via info@hoegezond, dan mail ik je zodra een nieuwe datum bekend is.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This