Meer Gezondheid

 

‘Als de mensen voor wie je kookt met aandacht en plezier eten, geven ze de aandacht weer door aan elkaar en aan jou. Zo voed je elkaar. Letterlijk en figuurlijk.’

Naar Lisette Bossert, Spiritualiteit in de keuken

 

Kookworkshop

Samen gaan we een paar uurtjes de keuken in om te leren hoe je een snelle, gezonde en lekkere maaltijd bereidt zonder pakjes en zakjes. Ook erg leuk om met kinderen te doen. Samen met kinderen koken, maakt dat ze meer durven proeven en leren eten.

Supermarktbezoek

Het lijkt wel of het steeds moeilijker wordt om in de supermarkt gezonde producten uit te schappen te pakken. Daarom gaan we samen boodschappen doen in jouw supermarkt. Hoe Gezond helpt je om keuzes te maken, reikt gezonde(re) alternatieven aan, geeft productkennis en legt je uit hoe etiketten te lezen.

 Reiki

Reiki is Japans voor universele levensenergie. Een Reiki behandeling brengt je weer helemaal in balans. Veel mensen die Reiki ondergaan, ervaren diepe ontspanning of verandering in hun lichaam. Reiki kan perfect dienen ter ondersteuning van je bioresonantie en/of verandering in je voedingspatroon. Bij een Reiki behandeling lig je op een tafel en blijf je volledig gekleed. Een behandeling duurt ongeveer 75 minuten en is heerlijk ontspannend.

Regelmatig kook ik voor een gezelschap. Ik vind het altijd heerlijk om te doen. Dat zich dat vertaald in deze mooie testimonial van Anne is de kers op de taart. 

” Lilian bezit de zeldzame gave om tijdens het koken (en waarschijnlijk zelfs tijdens het boodschappen doen) liefde en levenskracht toe te voegen aan dat wat ze kookt. Ze combineert dit met een gedegen kennis van wat gezond is voor het menselijk lichaam. Haar eten is dan ook altijd zeer vitaliserend – en een feest om naar te kijken en te proeven. Voedsel voor lichaam én ziel!”

 Workshop natuurlijk voeden

Vitale mensen tonen veerkracht, zijn weerbaar en beschikken over voldoende energie om alles uit het leven te halen wat zij graag willen. In deze workshop leert Hoe Gezond je achtergronden van de natuurvoedingskeuken, leer je de kwaliteit van voedsel te herkennen en krijg je volop praktische tips.

 Supplementen

Hoe Gezond geeft orthomoleculair voeding- en suppletieadvies en biedt hoogwaardige voedingssupplementen aan. Deze helpen jouw je gezondheid en vitaliteit te behouden. Ook meten we eenvoudig door of je over voldoende mineralen en vitaminen beschikt en of een(tijdelijk) supplement nodig is om tekorten aan te vullen.

Workshops

'IT'S ALL ABOUT TASTE' EN 'GEZOND (W)ETEN'. Meer weten? klik op info. 

Vitale diensten via collega’s

Yoga, Body Stress Release (BSR), (aromatouch) massage, coaching, acupunctuur : www.solideyoga.nl

Klankschaalmassage en Reiki: www.two-hands.nl

Detoxvakantie : zestforlife.nl/nl/detox-vakantie

Contact


 

adres (maandag & vrijdag)

Hoe Gezond
Esdoornstraat 148
2565 HW Den Haag

Hoe Gezond

adres (dinsdag t/m donderdag)

Hoe Gezond
In het pand bij Solide Yoga & Wellness
Het Tolland 4 (ingang Dorpskade)
2291 VS Wateringen

Hoe Gezond

Pin It on Pinterest

Share This